De mogelijkheden bij Totaaltegel: een tegel voor iedereen

vloertegels kopen

De tegelvloer is het meest onderschat van alle vloeren. Mensen associëren het vaak met een ongezellige ruimte, een klinische ruimte of een badkamer en toilet. Maar tegenwoordig kun je veel meer met tegels. Bij Totaaltegel zien we goed wat de mogelijkheden zijn en hoe een tegelvloer je huis juist warm, gezellig en chique kan maken.

SQUARE WHITE ROCK

Natuursteen

Veel tegelsoorten glanzen en doen denken aan een badruimte. Dat is echter niet het geval bij natuursteen. Natuursteen is een natuurlijk materiaal, zoals de term al doet vermoeden. Tegels van natuursteen zijn grof, hebben vaak warme kleuren en voegen een vintage tint toe aan je woning. Natuursteen is bovendien goed schoon te maken en je zal niet snel last hebben van krassen en beschadigingen. Ze zijn namelijk amper te zien op natuursteen. 

Keramisch parket

Parket is vaak van hout, maar dat hoeft het niet te zijn. Je kunt namelijk ook kiezen voor een keramisch parket. Deze materiaalsoort kan beter tegen vocht en is dus ook makkelijker schoon te houden. 

CERADECO SLATE ANTRACITE

Terrastegels

Ook buiten ligt een vloer. Je buitenterras wil je immers ook gezellig maken en op het gras zitten is niet altijd gewenst. Terrastegels heb je in talloze soorten en maten. Totaaltegel biedt veel verschillende producten. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op kleur maar ook op materiaalsoort. 

Tegels kun je trouwens ook op de muur plaatsen! Wandtegels zijn al lang niet meer alleen voor de keuken en badkamer bedoeld.