Een super mooie grote hoekbank gekocht bij De banken fabriek

Logo-de-Bankenfabriek

Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn ouders verhuisd naar onze nieuwe woning in Alkmaar. De woning die mijn ouders hadden gekocht is een stuk groter dan onze oude woning en daarom moesten we ook opzoek naar een nieuwe bank. We gingen samen op het internet op zoek naar grote hoekbank om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie hoekbanken aanbiedt.

Terecht gekomen op de website van De banken fabriek in Alkmaar 

Toen ik samen met mijn ouder sop het internet op zoek ging naar grote hoekbank kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven bij ons in buurt die hoekbanken aanbieden. We kwamen uiteindelijk terecht op de website van De banken fabriek die ons erg aansprak. Op de website is namelijk erg veel informatie over het bedrijf te vinden. Ook zijn er zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Na het lezen van de informatie die op de website te vinden is besloten mijn ouders om een afspraak te maken om een bezoek aan de showroom te brengen. 

bankenfabriek

Zeer tevreden met de mooie grote hoekbank 

In de showroom werden we erg vriendelijk te woord gestaan en zeer uitgebreid geholpen. Nadat we een aantal banken hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloten mijn ouders om over te gaan tot na aankoop. De bank zit erg comfortabel en werd erg snel geleverd. We zijn daarom ook allemaal zeer tevreden over dit bedrijf.