Eenvoudig en lang genieten van je buitengevel

onderhoudsvrije gevelbekleding

Een buitengevel bekleden doe je in de meeste gevallen niet voor een korte tijd, de gevel zal regelmatig schoongemaakt moeten worden zodat hij net zo mooi blijft als net na de montage. De gevels van Plastica vragen zeer weinig onderhoud, helemaal onderhoudsvrije gevelbekleding is het  niet maar het zit er wel tegenaan. Een gevel die helemaal geen onderhoud vraagt bestaat gewoonweg niet, iedere gevel heeft sporen na verloop van tijd van weersinvloeden en meer.

onderhoudsvrije gevelbekleding

Soorten materialen en invloeden van buitenaf

De verschillende materialen die er zijn om de gevels te bekleden hebben zo ieder hun eigen reactie op het weer. Welk materiaal je ook kiest voor je buitengevel, met de onderhoudsvrije gevelbekleding ben je nooit lang bezig om het mooi en schoon te houden. Zonder heel veel te poetsen en te reinigen geniet je langdurig van je gevel, hoelang de gevel ook bekleedt is hij is nog even mooi als de eerste dag. Mocht de gevel toch wat vuiler worden dan normaal gesproken het geval is dan is dit met water eenvoudig te verwijderen. 

onderhoudsvrije gevelbekleding

Welke onderhoudsarme producten zijn er?

Verschillende materialen in het assortiment kun je scharen onder de onderhoudsvrije gevelbekleding. De kunststof gevelpanelen zijn aan beide zijden voorzien van een toplaag, de laag is eenvoudig met een sopje en lauw water te reinigen. Is de beplating vuiler dan normaal het geval is heeft Plastica speciale middelen die je kunt gebruiken. De houten bekleding is zo behandeld dat onderhoud niet veel nodig is, hoe langer de houten beplating aan je gevel hangt hoe mooier de gevel wordt.