Zwembad

Het gebruik van chloortabletten is noodzakelijk om het zwembad in je tuin of woning te onderhouden. Daarbij bevordert het gebruik van dergelijke tabletten de hygiëne binnen het zwembad. Het is geen prettig idee als bijvoorbeeld bacteriën van je voeten of zwemkleding een lange tijd in het water blijven voortleven. Daarbij kan het vuil voor schade aan de kleine onderdelen van het zwembad zorgen. Iets wat de levensduur hiervan sterk vermindert! Als de onderdelen beschadigd raken, moeten deze al snel vervangen worden. Iets wat onnodig hoge kosten met zich meebrengt. Voor het bestellen van  deze tabletten hoef je de deur niet meer uit tegenwoordig.

Chloortabletten

Geschikte chloortabletten voor je zwembad kopen

Chloortabletten worden door verschillende producenten aangeboden. Vaak wordt aangeraden om te kiezen voor de tabletten van Starline, wat al jaren een gerenommeerd aanbieder is. Wanneer je voor andere merken kiest, loop je het risico dat de tabletten niet gestabiliseerd zijn. Dit betekent dat de tabletten na het toevoegen hiervan aan het zwembadwater al snel weg zijn. Vaak is dit het gevolg van de UV-straling op het zwembad. De chloortabletten van Starline zijn wel gestabiliseerd, waardoor deze in veel mindere mate of helemaal niet beïnvloed worden door de UV-straling. Deze tabletten pakken enkel de bacteriën in het zwembad aan en gaan zodoende langer mee.

Chloordrijver

 

Bestel je tabletten met chloor eenvoudig online

Voor het bestellen van chloortabletten voor in je zwembad hoef je de deur niet meer uit. Er zijn verschillende webwinkels waar deze tabletten voor een scherpe prijs worden aangeboden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de webwinkel Bodyfitwebshop.nl. Je vindt hier chloortabletten in verschillende soorten en maten, maar allen van het reeds beschreven merk Starline. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van deze tabletten bijzonder goed is. Ook bij een opblaasbaar zwembad is het sterk aan te raden om chloor te gebruiken. Het water zal anders al snel groen worden.