Interieurtrends voor 2021

landelijk interieur met dressoir

2021 staat voor de deur! Dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is voor een interieurspecial met trends voor het komende jaar. In dit artikel deel ik de laatste trends met je om je de nodige inspiratie te geven voor je interieur. Ook zo enthousiast geworden? Lees dan gauw verder!

Landelijke stijl

De landelijke stijl is natuurlijk niet nieuw: het is al jarenlang populair en dat zal ook in 2021 het geval zijn! De landelijke stijl kenmerkt zich door een rustige, rustieke sfeer. In een landelijk interieur worden vaak natuurlijk kleuren toegepast in combinatie met kleuren als wit, grijstinten en bruin. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit dressoir in landelijke stijl?

Hou je zelf ook van de landelijke stijl en ben je op zoek naar meer inspiratie of meubels en accessoires voor bij jou thuis? Neem dan eens een kijkje op op deze website.

De statement piece

Een statement piece kun je zien als het pronkstuk van je interieur. Een stuk dat centraal staat in je huis en de aandacht naar zich toetrekt. Statement pieces zijn in 2021 helemaal in! Statement pieces zijn al een tijd lang populair binnen bijvoorbeeld de kledingwereld en ze worden nu ook binnen interieurs steeds vaker toegepast. Je kunt verschillende soorten items als statement piece gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan mooie, opvallende vaas.

Botanisch wonen

De botanische stijl is de laatste trend die ik in dit artikel aan je voor wil stellen. De botanische stijl kenmerkt zich door het gebruik van planten en bloemen in het interieur en de populariteit van deze stijl neemt ook al jaren op rij fors toe. Met deze stijl haal je een stukje natuur in huis en creƫer je een fijne en gezonde leefomgeving.

Op zoek naar meer wooninspiratie? Eens in de zoveel tijd delen we een nieuwe inspiratiespecial op deze website. Kun je niet wachten? Kijk dan eens rond op social media als Instagram, Pinterest en YouTube. Ook daar is genoeg leuks te vinden!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*