Houtsoort

In mijn nieuwe huis heb ik diverse maatwerk meubels. Voor de inrichting hebben diverse woonwinkels en meubelboulevards bezocht maar nergens vond ik de meubels die ik zocht. Ik heb een specifieke stijl en smaak. Bovendien had ik echt al een bepaald idee in mijn hoofd. En als dat dan niet te vinden is, dan is dat erg teleurstellend. Bovendien had ik ook te maken met een budget dus de designmerken zijn buiten mijn bereik.

Maatwerk Meubels

Maatwerk meubels: de oplossing voor afwijkende formaten

Mijn grootste probleem zat in de kast en de eettafel. Er zijn genoeg mooie eettafels te koop, maar nergens vond ik een tafel die precies in de erker past. Blijkbaar wilde ik een formaat wat niet zo standaard is. Bovendien wilde ik graag een ovale eettafel, ook die zijn zeldzaam. Ook voor de kast zat het probleem in de afmetingen. Door de hoge plafonds wilde ik ook graag een hoge kast. Ik ben dol op lezen dus het is echt mijn droom om zo’n grote boekenkast te hebben tot aan het plafond, vol met boeken. Maar ook met die wens hoef je bij een standaard woonwinkel niet aan te komen.

Op maat gemaakte meubels

Unieke meubels, afgestemd op jouw smaak en wensen

Gelukkig raakte ik in contact met de meubelmaker van Wortman Meubelen. Hij vertelde me over de mogelijkheden om meubels op maat te laten maken. Deze maatwerk meubels kunnen helemaal op basis van jouw wensen worden gemaakt. Zo krijg je unieke meubels helemaal naar jouw smaak en stijl. Afwijkende vorm of formaat, het is allemaal mogelijk. De meerprijs ten opzichte van de standaardcollectie is te overzien. Bovendien geef ik liever iets meer uit voor een meubelstuk dat helemaal passend is, zowel voor de ruimte als binnen de rest van mijn interieur dan voor een meubel dat het net niet helemaal is.