Maximaal genieten van je tuin

overkapping van Verasol

Veel mensen willen optimaal genieten van de tuin, het liefst ook in zomer en winter. Gezien het weer in Nederland is dit niet mogelijk, met een overkapping van Verasol is dit wel mogelijk. Zomer en winter geniet je van de tuin, lange zomeravonden waar je met vrienden of familie lekker buiten zit. Wordt het wat frisser dan zit je onder de afkapping beschut uit de wind, op deze manier profiteer je optimaal van je tuin. Je zit minder binnen en maakt veel gebruik van de mogelijkheid om buiten te zitten.

Top kwaliteit

De perfecte overkapping voor jouw woning

Een overkapping van Verasol is er voor iedere woning, of je nu een modern nieuwbouwhuis hebt of een traditioneel rijtjeshuis. Je bepaald zelf hoe je de overkapping wilt hebben, wil je er een echte tuinkamer van maken kan je ook gebruik maken van glazen wanden. In de zomer schuif je deze open, wordt het weer wat minder dan schuif je deze eenvoudig dicht zodat je beschut uit weer en wind zit. Op deze manier wordt buiten zitten wel heel comfortabel.

Sterk materiaal

Extra mogelijkheden

Bij de aankoop van een overkapping van Verasol heb je ook diverse extra’s die het buiten zitten in zomer en winter nog leuker maken. Vind je het in de zomer te warm onder de overkapping met de zon dan heb je de mogelijkheid om zonwering te plaatsen. Is het erg warm weer heb je toch een koel plekje zonder zon in je tuin, in de winter kun je gebruik maken van speciale kachels die je buitenruimte verwarmen. Zo kun je in de winter ook genieten van de prachtige natuur in je tuin.