Super gaaf, een muurcirkel boven de bank, je dressoir of slaapkamer. De perfecte toevoeging aan jouw interieur. Het mooie aan deze cirkels is, dat je ze overal binnen jouw huis kunt toepassen. Zo kun je kiezen voor de woonkamer, maar ook slaapkamer. Ook voor de kinderkamer zijn er ontzettend veel te gekke muurcirkels verkrijgbaar, met bijvoorbeeld een leuke quote of gepersonaliseerd met een foto of quote naar keuze. Wil jij graag iets unieks voor aan je muur, dan zijn muurcirkels de trend van het moment. 

Wat zijn muurcirkels?

De trend van dit moment zijn muurcirkels. We hebben ze in allerlei soorten, maten en kleuren. De ronde vormen zorgen voor de immense populariteit van deze muurcirkels. Wanneer we kijken naar accessoires, mode en interieur, dan zijn ronde vormen natuurlijk onmisbaar. Wat we vaak zien, is dat we enkel kiezen voor een klok aan de muur wanneer we het hebben over ronden vormen. Met de steeds populairder wordende muurcirkels, is dit de perfect manier op jouw saaie muur een boost te geven. De reden is dat er een enorm aanbod is in allerlei verschillende soorten en maten muurcirkels. Veel gebruikte materialen zijn;

  • Behangsticker
  • Dibond
  • Kunststof (Forex)
  • Aluminium (Geborsteld)
  • Hout (Multiplex)
  • Acrylglas (Plexiglas)

De keuze uit materialen is enorm, maar daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit allerlei verschillende ophangsystemen. Wanneer jij je muurcirkel buiten wilt ophangen, dan is de keuze voor een zijgriphouder de verstandigste keuze. Daarnaast zijn de muurcirkels ook in allerlei verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het leuke aan deze cirkels voor aan je muur is, dat je volledig vrij bent in het combineren van de verschillende formaten en prenten. 

Persoonlijke muurcirkels

Een persoonlijke touch aan je interieur door woonaccessoires doet het altijd goed. Het mooie aan muurcirkels is, dat je ze volledig kunt personaliseren. Dus wil jij een origineel cadeau geven of je gezin vastleggen op de gevoelige plaat? Dan is een muurcirkels hiervoor de perfecte keuze. Een foto van je geliefde kinderen, huisdier of vakantiefoto met een dierbare herinnering? Het kan allemaal. Persoonlijke muurcirkels kun je eenvoudig zelf samenstellen of laten samenstellen. 

Muurcirkels kopen

Muurcirkels zijn steeds populairder, dat betekend ook dat je ze op allerlei verschillende plekken kunt vinden. Het tuincentrum, een woonwinkel en natuurlijk online. Het voordeel aan online bestellen is dat je er niet voor thuis hoeft te blijven aangezien de eenvoudig door de brievenbus kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *