Neem eens een kijkje in de woonwinkel Culemborg

Logo-Miltonhouse

Ben je op zoek naar mooie meubels? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij woonwinkel Culemborg. Deze woonwinkel stelt het assortiment dat zij aanbieden namelijk zelf samen waardoor dit assortiment uit unieke meubels bestaat. 

3 jaar garantie op de meubels van Miltonhouse 

Mijn moeder wilde een aantal nieuwe meubels aanschaffen voor haar nieuwe woning. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar woonwinkel Culemborg om een goede meubelzaak bij ons in de buurt te vinden die mooie meubels aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Miltonhouse ons het meeste aan. De website van deze woonwinkel is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 3 jaar garantie geeft op de meubels die zij aanbieden. Ook zul je het assortiment doe Miltonhouse aanbiedt bij geen enkele andere woonwinkel vinden. Dit sprak ons super erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de 2000m2 showroom te brengen. 

meubelzaak

Erg tevreden met de mooie meubels van Miltonhouse 

In de showroom werden we uitgebreid geholpen en ontving mijn moeder uitstekend advies van een van de verkopers. Nadat we een aantal meubels hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden erg snel geleverd en geven de woning een super mooie uitstraling.