Posterbehang

Posterbehang Voor onze dochter hebben wij laatst posterbehang gekocht. Zij is helemaal gek van Dora en wilde dan ook het liefst alles in haar kamer in die stijl hebben. Voor haar vierde verjaardag wilden mijn man en ik haar hiermee verrassen. Voordat zij een weekend naar haar opa en oma ging, ben ik online gaan zoeken naar dingen om haar kamer op te leuken. Accessoires zijn wel makkelijk te vinden, maar toch vond ik er nog iets missen. Het leek nog steeds een beetje kaal en daarom ben ik op Pinterest gaan kijken om inspiratie op te doen. Hier zag ik iemand die de afbeelding van de typische heuvel uit Dora op de muur had geschilderd. Nu ben ik zelf niet zo artistiek onderlegd, dus om die reden ben ik gaan kijken of het mogelijk was om dit op de muur te laten behangen.

Hier koop jij jouw posterbehang

Toen ik op zoek ging naar posterbehang, kwam ik vrijwel direct uit bij foto-muur.com. Hierover las ik veel goede verhalen en alle recensies waren lovend. Dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten, dus daarom heb ik hier uiteindelijk een bestelling geplaatst. De afbeelding heb ik zelf online gevonden en was gelukkig van een goede kwaliteit. Daardoor is het eindresultaat ook heel erg mooi en haarscherp geworden.

De verrassing onthullen

Posterbehang

Voordat wij het posterbehang op gingen hangen, heb ik online veel informatie gezocht over hoe dit moet. Wij wilden het namelijk zelf doen, want het uitbesteden is best wel prijzig. Gelukkig was het erg dik materiaal en daardoor is er geen bobbeltje te zien op de gehele muur. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en onze dochter is dat ook. Toen zij haar kamer binnen kwam, wist ze niet waar ze moest kijken. Echt een hele goede uitkomt vast deze surprise!