Richmond meubels aanschaffen

Richmond meubels? Dat zijn meubels van  die tegenwoordig echt een rol spelen in het zeer diverse meubelland. Dat komt door de zeer gevarieerde en buitengewoon sfeervolle collectie die de meubelspecialist aanbiedt. Dat komt Richmond meubels niet zomaar aanwaaien, daar wordt continu in geïnvesteerd. Medewerkers reizen heel de wereld over om in elke uithoek van de wereld inspiratie op te doen. En dat lukt getuige de stijgende populariteit van dit meubelmerk bijzonder goed.

Wortels in de aan- en verkoop van antiek

Je kunt de collecties die deze Nederlandse meubelgigant biedt beslist wel veelzijdig en modern noemen. En dat is best bijzonder voor een bedrijf dat wortels heeft in de antiekhandel. Onder de naam Spieghel Trading Company richtte het zich een kleine vijftig jaar geleden op de aan- en verkoop van antiek. Hoewel dat prima ging richtte het zich onder de naam Richmond meubels gaandeweg echter op het ontwerpen en produceren van eigen meubels.  De meubels worden zelf ontworpen en alle ontwerpen sluiten perfect aan op de landelijke stijl. Maar eigenlijk misstaan de meubels in geen enkel interieur, Doorgaans worden het meteen de blikvangers van je interieur. 

Hier ontworpen en geproduceerd in Roemenië

De bijzondere collecties worden in ons land bedacht en met zorg gemaakt in Roemenië, waar de beste vakmensen van dat land hun beste beentje voor zetten voor Richmond meubels. Daarbij kunnen de plaatselijke specialisten een beroep doen op de meest moderne apparatuur en machines. Dat maakt dat er alleen kwalitatief uitstekende meubels uit de fabriek in Roemenië komen. Deze  meubels zijn trendsettend en de meubels kunnen op maat gemaakt worden. 

Een belangrijke doelgroep voor de Nederlandse meubelproducent is de horeca geworden ondertussen. Ook zij hebben baat bij de functionele en zeer fraaie meubels die geboden worden. Ga je een avondje uit? Dan kan het dus zomaar zijn dat je zit aan een tafel en op een stoel van Richmond meubels. Want steeds meer horecazaken doen zaken met deze specialist.  En dat is niet zomaar. Want zeker de horeca is buitengewoon kritisch.

De meubels worden voor een scherpe prijs aangeboden

Klasse, comfort en sfeer. De uitstekende balans tussen duurzame kwaliteit en de chique uitstraling, het zijn zomaar wat termen die van toepassing zijn op de producten van Richmond meubels. En het mooie is dat de unieke producten allemaal tegen een zeer scherpe prijs aangeboden kunnen worden.  Elk jaar opnieuw komt Richmond met nieuwe ontwerpen op de markt waardoor het steeds de moeite waard is om de collectie in de gaten te houden. 

Veel meubels zijn uit voorraad leverbaar

Richmond meubels haalt de inspiratie overal vandaan. En dus zie je elementen in de meubels die uit Shanghai komen maar even goed uit New York afkomstig kunnen zijn.  Richmond meubels  biedt zowel urban design als landelijke authenticiteit en ze weten als geen andere meubelproducent van elk huis een warm thuis te maken. Als een van de weinige merken weet Richmond wel hoe je sfeervol, comfort en betrouwbaarheid prima samen kunt laten smelten in meubels. De details maken daarbij steeds het verschil. Oh ja, standaard heeft de meubelproducent zeker tachtig producten in voorraad.