Soms probeer je maar te boenen en krijg je toch die vervelende vlekken niet weg. Veel mensen vragen dan hun oma of moeder voor wat extra tips. Maar dat werkt toch niet altijd. En er zijn ook genoeg mensen die niemand hebben om dit soort dingen aan te vragen. Daarom hieronder wat schoonmaak tips en tricks voor jouw huis. Ook maak je kennis met beton cire keuken ervaringen.

1.  Vet en etensresten

Als je een oven hebt, weet je hoe vies dat kan worden, en hoe onmogelijk het wordt om zoiets weer schoon te krijgen. Maar ook als je iets in een pan bakt, dan kunnen de vet spetters tegen de keukenmuur komen en als dat opdroogt ben je weer ver van huis. Hiervoor kun je mooi groene zeep gebruiken, dit is in vaste vorm of vloeibaar te krijgen. Als je een oven hebt, kan je dan een bakje ammoniak in de oven laten staan overnacht. Dit zorgt ervoor dat de vlekken nog makkelijker te verwijderen zijn. Je kan ook eens online op zoek gaan naar beton cire keuken, voor minder schoonmaak werk.

2.   Bakjes en blenders

Soms is het lastig om te scrubben en boenen in dingen als bakjes en blenders. Maar als je warm water met een druppel afwasmiddel mixt, doe de deksel op het bakje of de blender en schudden maar. Bij de blender kan je hem gewoon aanzitten. Een schoonmaak smoothie. Heel handig en weinig moeite. Als je geen interesse hebt in beton cire keuken hebt kan je ook altijd met jif werken, snel en functioneel.

Badkamer

Een geweldige hack voor je badkamer zijn panty’s! Dat klinkt een beetje raar maar werkt hartstikke goed! Je kan ten eerste met je panty even over de zilveren douchekop wrijven, dan verdwijnt alle aanslag gemakkelijk. Ook kan je hem over je stofzuiger heen doen als je bang bent dat je oorbellen of iets gaat opzuigen. Ook kan je hem hierdoor van onderuit een oppervlakte krijgen, zonder helemaal te hoeven bukken en kruipen. Hierdoor komen de kleuren van het beton cire weer helmeaal tot leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *