Statische folie voor de ramen

Raam decoratie

Zogenaamde raamfolie hoeft niet alleen maar uit folie te bestaan die een lijm ondergrond heeft, statische folie voor de ramen kun je aanbrengen zonder lijm te gebruiken. De folie hecht zich op eenvoudige wijze aan het raam, blijft vervolgens enkele dagen uitstekend op de ramen zitten. De folie is weer en waterbestendig, windowdeco.nl raadt alleen aan de folie niet langer als een aantal dagen buiten te gebruiken. De folie wordt veel gebruikt in kantoren en winkels voor middellange termijn.

Fraaie raam decoratie

Opvallen met folie

Wanneer je op wil vallen met folie voor de ramen dan is witte statische raamfolie een goed alternatief. De folie blokkeert licht en inkijk, het geeft voldoende privacy en neemt het zonlicht weg wat binnen wil komen. Wanneer je een geprint exemplaar hebt is deze lichtelijk te zien aan de achterkant. Transparante raamfolie wordt veel gebruikt om op spiegels een reclame uiting te doen die niet opvallend hoeft te zijn. De folie is uitermate geschikt voor lichte ruimen waar veel daglicht naar binnen komt, niet geschikt voor donkere ruimten.

WindowDeco

Met de online designer kun je een geheel eigen ontwerp maken voor de ramen of de spiegels, afhankelijk van welke soort folie je een model wil maken. In principe is het mogelijk om overal een ontwerp van te maken, dieren, natuur, bloemen of zelfs van foto’s. Tijdelijke raamfolie kun je ook voorzien van een afbeelding naar wens, dit in combinatie met strepen of andere decoraties. Voor bedrijven zijn logo’s en namen eenvoudig naar eigen wens aan te brengen. Heb je vragen over de ontwerper of weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op met Windowdeco.nl.