Waarom een tuinkamer een goed idee is

Metalura

Een tuin kan echt een verlengde worden van je woonkamer als je kiest voor een tuinkamer. Je kunt hier namelijk beschut door weer en wind lekker buiten zitten, zonder dat je het koud krijgt of nat wordt. Ik ben in ieder geval echt fan van zo’n tweede woonkamer in mijn tuin. In dit artikel vertel ik je waarom!

Alternatief voor een uitbouw of serre

Tuinkamer

Natuurlijk is een serre of een uitbouw ook een optie als je vaak in je tuin wil zitten, maar deze opties worden al snel wat duurder. Een tuinkamer van Metalura is daarentegen vaak goedkoper én flexibeler! De beglazing is opvouwbaar, waardoor je in een handomdraai een afdekking kunt creëren in je tuin. En zijn de panelen dichtgeklapt, dan zitten deze netjes in een hoek weggestopt, waardoor je weer veel ruimte in je tuin hebt.

Een tweede woonkamer

Kamer

Doordat er veel gebruikgemaakt wordt van glas en er dus veel natuurlijk licht binnenkomt, zal je tuin al snel aanvoelen als een tweede woonkamer. Dit zal zeker het geval zijn als je er een mooie tuinset neerzet! En het fijne is dat de designers bij Metalura met je mee denken en er van elke tuin wel iets moois te maken is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit wel 240 verschillende kleuren en er is van alles mogelijk op het gebied van verlichting. Zo heb ik bijvoorbeeld gekozen voor energiezuinige en geïntegreerde led-verlichting, omdat ik vaak nog tot ‘s avonds laat in mijn tuin zit met een lekker kop thee, een glas wijn en een goed boek. Ben jij ook benieuwd geworden naar hoe het is om in een tuinkamer te zitten en wil je het huiskamergevoel meemaken? Maak dan snel een afspraak bij Metalura voor een gratis(!) lunch in de experience center met een van de adviseurs!